Lasconstructies

Frames en constructies voor machines, platformen, machine onderdelen, kalibers, buissamenstellingen en andere profielsamenstellingen tot wel 20 meter kunnen worden gelast in de laswerkplaats van Werkhuizen Decloedt.

Constructiestaal, hoogsterkte staal, roestvast staal en aluminium worden gelast in onze werkhuizen. We beschikken ook over CNC brandmachine en plasma branders, de nodige zaagmachines en voorzien ook laser- en plooiwerk.

Afwerking naar wens van de klant is mogelijk gaande van schilderen, poedercoaten, anodiseren, thermisch verzinken, chemisch zwarten tot harden.

Afhankelijk van de materialen en de verwachte uitwerking worden alle conventionele lastechnieken toegepast: elektrode, mig/mag, tig, gepulseerd lassen, …  Samen met de klant wordt de lasconstructie op voorhand besproken en dit op het vlak van lasdetails, certificering en gewenste of nodige NDT inspectie voor de constructie als op het vlak van praktische toepassing van de constructie.

Mede dankzij het partnership met Gardec zijn een grote verscheidenheid aan laswerken en fabricatie van staalconstructies mogelijk. Gardec heeft een laskennis database van meer dan 60 lasmethodekwalificaties (LMK’s) volgens EN ISO 15614-1 en DNVGL-OS-C401 met bijhorende lasmethodebeschrijvingen voor verschillende lasprocessen en dikte intervallen.

Heb je info nodig?

Vul onderstaand formulier in.

    Heb je info nodig?

    Vul onderstaand formulier in.